Vi söker ungdomsledare 80 % till HT 2022

Är du den vi söker?

Vill du arbeta i en Equmeniakyrka med ett härligt gäng tonåringar, konfirmander och scouter? Är du utåtriktad och har lätt för att skapa nya relationer?
Vill du hjälpa ungdomar att lära känna Jesus och fördjupa sig i sin tro?
Då kan detta vara en tjänst för dig!

Equmeniakyrkan Huskvarna består av 170 församlingsmedlemmar, med en kyrka mitt i centrala Huskvarna, Jönköpings kommun. Till vårt Equmenia, kommer ca 90 barn, föräldrar och ungdomar varje vecka. Förutom pastor så har vi en barn- och familjekonsulent anställd. Vi behöver nu en ungdomsledare eftersom vår nuvarande slutar till sommaren.

Församlingen och Equmenia kännetecknas av ett stort engagemang med ett brett utbud av verksamhet för alla åldrar. Gudstjänster och söndagsskola, är navet i vår verksamhet. På fredagskvällar ibland, så är alla i olika åldrar inbjudna till Fredagshäng, där vi äter kvällsmat, pratar, leker och har andakt tillsammans. För yngre barn och föräldrar har vi flera småbarnsgrupper.

Som ungdomsledare ingår du i arbetslaget med pastor och barn- och familjekonsulent. Du arbetar också tillsammans med Equmeniastyrelsen och ideella ledare i Scout och Tonår.

Arbetsuppgifter, bland annat
  • Tillsammans med pastor leda konfirmationsgruppen
  • Vara ledare i scouterna
  • Aktivt leda och planera tonårsarbetet tillsammans med övriga ledare
  • Delta i olika evenemang i närområdet inriktat för tonåringar och unga vuxna i samarbete med andra församlingar.
Kvalifikationer:
  • Genomgången gymnasieutbildning. Erfarenhet av arbete som ungdomsledare eller ideell ledare i församling är önskvärt men inte ett krav. Du ska ha förmåga att arbeta självständigt men också i ett arbetslag. Körkort är bra, men inget krav.
  • Anställning: Visstidsanställning 80 %
  • Tillträdesdag: I mitten av augusti, enligt överenskommelse. Tjänsten varar till 2023-06-30.

Skicka din ansökan ett personligt brev och CV till maria.akesson63@hotmail.com senast 25 maj. Urval och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden.

Kontakta gärna någon av oss i personalutskottet om du har frågor eller funderingar!

Maria Åkesson 070 209 85 89, Stefan Engberg 073 753 32 99