Veckobrev

Veckans brev

Hej!

Vi tackar Gud för en härlig församlingsdag i Mullsjö i lördags och för en välsignad gudstjänst i söndags där små och stora på ett fantastiskt sätt gjorde gudstjänsten! Vi tar med oss inspirationen och glädjen!

Denna veckan är kyrkan som vanligt fylld av aktiviteter, och jag vill lyfta fram Konfa, som vi har tillsammans med Ansgariikyrkan, som startar sin undervisning på onsdag kl. 16-18; tre killar och tre tjejer har hittills anmält sig!

Fredagshäng kl 18-20 samlas i kyrkan, anmälan till Ewah Sturesson 076-22 47 540.

Stick- snackcaféet, tisdagar kl.10-12, är en varm och go mötesplats! Kom med om du har möjlighet!

Och på söndag är det gudstjänst kl.10.00, Söndagsskolan samlas, Leif Larsson predikar, kören sjunger och Åsa Lauenstein är organist. Medtag eget kyrkfika tillsvidare, vi sitter max 4 vid varje bord i storstugan, föräldrar fikar med sina barn nere i söndagsskolan.

Låt oss ta med kyrkans alla samlingar i bön.

GUDS ORD

De närmade sig dödens portar. Då ropade de till Herren i sin nöd, och han hjälpte dem ur deras trångmål. Han gav en befallning och botade dem och räddade dem från graven. De skall tacka Herren för hans godhet, hans underbara gärningar mot människor, de skall frambära tackoffer och berätta om hans verk med jubel (Psaltaren 107:18-22).

Bön

Evige Gud, som är Herre över liv och död, lös oss från ångest och dödsfruktan. Låt oss få leva i Kristi uppståndelses kraft och ge oss del av det liv som aldrig dör. Genom Jesus Kristus, vår frälsare. Amen.

Guds välsignelse

Leif Gunnevik

Tidigare veckobrev läser du genom att klicka på länkarna här inunder!