Pastor Leifs veckobrev

Veckans brev

VÅRA TRE HEM

I söndags handlade det om att leva tillsammans. För första gången sedan coronan kom var vi över 50 i kyrkan, men det var ändå ok eftersom vi bara var 50 plus medverkande.

Från och med 1 november höjs siffran till max 300, men så många kan inte vi vara eftersom det ska vara en meter mellan varje person eller familj. Men vi kanske kan vara 80

och mer än så är länge sedan vi var. Men nu gäller det att hålla fortsatt avstånd och bara komma om man är friska.

I predikan nämnde jag om våra tre hem: Där vi bor – i vår kyrka – i himlen.

Dessa tre hem kompleterar varandra på ett fantastiskt sätt.

På lördag när vi 10.00 firar alla helgons dag fokuserar vi på hemmet i himlen.

Vi kommer att tända ljus och sjunga om hemlandet. Magnus Blixt ska läsa dikter och Tomas Svensson spela på orgeln.

Men innan lördag har vi fredag med Fredagshäng 18.00. Vi kommer att mötas till goa samtal, lek, andakt och så beställer vi pizza på Biblios. Anmäl dig till mig om du/ni kommer.

Guds välsignelse önskar

pastor Leif

Tidigare veckobrev läser du genom att klicka på länkarna här inunder!