Veckobrev

Veckans brev


Vecka 48Hej!


Vi är tacksamma till Gud för den härliga Adventsgudstjänsten och för Equmenias välsignade närvaro i Smedbyn på eftermiddagen i söndags! De äldres fest i torsdags och konfahajken fred-lörd tackar vi också Gud för. Goa samlingar och det blir många fler härliga samlingar och gudstjänster i december. Jag vill påminna lite extra om dessa: Scoternas samlas på torsdag kl 18.15 till förberedelser inför julmarknaden och tonår samlas på fredag kl 19.00 och på söndag kl.10.00 är det Adventsgudstjänst, Lennart Johansson predikar, sång och musik av Marie & Micce Rosén, organist Sylivia Lönn.


Lägg gärna dessa samlingar på minnet:


Tisdag 7/12 kl. 19.00 Körens julfest


Lördag 11/12 kl. 15.00 Equmenias julkonsert och julmarknad ALLA VÄLKOMNA!


Torsdag 16/12 kl. 14.00 ”Vi sjunger in julen” ALLA VÄLKOMNA! AdventsfikaLåt oss ta med kyrkans alla samlingar i bön.


Guds Ord

Alla profetior i Skriften står där för att undervisa oss, så att vi genom vår uthållighet och den tröst Skriften ger oss kan bevara vårt hopp. Måtte uthålligheten och tröstens Gud göra er eniga efter Kristi Jesu vilja, så att ni alla med en mun prisar vår Herre Jesu Kristi Gud och Fader. Godta därför varandra så som Kristus har godtagit er till Guds ära (Romarbrevet 15:4-7).


Bön

Frälsningens Gud, öppna ditt rike för oss, gör oss frimodiga och vaksamma i bön och väntan till dess du kommer, du som är rättfärdig och barmhärtig. I Jesu namn. Amen.


Guds välsignelse

Leif Gunnevik

Tidigare veckobrev läser du genom att klicka på länkarna här inunder!