Damgymnastik

Nu startar Damgymnastiken igen, men i coronatider ändras upplägget lite.

För att minska risken för smittspridning, sprider vi ut tillfällena på tre dagar, måndag, tisdag och onsdag, med högst 15 personer varje dag. Tiden är kl. 09.30 oberoende av dag. För inte bli fler personer än tillåtet måste man dock kontakta Vanja Hörberg och kontrollera om det går bra att komma.

Damgymnastiken är för damer över 60 år.  I kyrkans församlingssal samlas vi för en stund med lätt gymnastik. Vi aktiverar hela kroppen med lätta rörelser under en timme. Vi pausar en kvart mitt i, då vi läser ett intressant avsnitt ur en god bok. Allt sammans avslutas med att vi dricker kaffe tillsammans på kyrktorget.

Ta med eget fikabröd, kaffe eller te finns i kyrkan.

Ledare är Marianne Johansson, mobil: 0704-13 51 18.

Vid frågor kontakta Marianne Johansson per telefon.  Det går också bra att kontakta församlingens expedition, tfn 13 03 70 eller Vanja Hörberg, tfn 0723-33 11 59.

Välkommen!