Föräldrakurs

Equmeniakyrkan Huskvarna bjuder in till föräldrakurs hösten 2023

Vi träffas vid fem tillfällen, äter soppa och fralla samt lyssnar på föredrag av olika slag utifrån fem teman. Tanken är att du ska få konkreta tips, ny forskning och chans till att lyfta dilemman samt diskutera med andra föräldrar.

Kursen innebär fem tillfällen med fem olika teman. Vi får bland annat besök av Föräldrastödet Jönköpings kommun och Hanna Möllås Leg. Psykoterapeut med familjeinriktning. Här är våra olika teman:

Vi tittar och diskuterar samt gör övningar tillsammans utifrån programmet ”Relamore” som handlar om relationer med Britta Bolmenäs & Alf B. Svensson.

Föreläsning av Hanna Möllås – leg. barnmorska, leg. psykoterapeut med familjeinriktning och sexolog. Finns även möjlighet till att ställa frågor och diskutera med varandra.

Vi får besök av föräldrastödet Jönköpings kommun som ger oss tips och råd om hur man sätter gränser.

Vad dränerar dig i ditt föräldraskap och hur gör du för att få ny energi? Vi diskuterar med varandra, delar erfarenheter och upplevelser för att få nya perspektiv.

Med utgångspunkt i Anders Hansens bok, reflekterar vi kopplingen mellan rörelse mående och skärmtid. Hur kan du som förälder hjälpa ditt barn med detta?

Kostnaden för kursen är 450kr per person. Anmälan sker till Ewah Sturesson senast 7 September. Om kostnaden är ett hinder så tveka inte att höra av dig.

Vid frågor kontakta kursledare: