Ett år för livet 22/23!

Välkommen till konfirmationsläsning i Equmeniakyrkan Huskvarna! Vi vill erbjuda ett år med goda samtal, många skratt, musik och en hel del allvar – ett år med allt det som livet rymmer!

Vad är konfirmation?

I konfirmationsläsningen pratar vi om det som är viktigt i livet: Vad är kärlek? Vad är meningen med livet?  Vad innebär det att vara kristen? Vem är Jesus och varför ska jag bry mig om honom? Finns det någon som kan ge mig kraft när jag vill ge upp?

För vem är konfirmationen?

Du som börjar årskurs 8 till hösten är välkommen att vara med, men undantag kan göras! Du behöver inte vara döpt eller haft medlemskap i någon kyrka tidigare.

Hur går det till?

Vi träffas på tisdagar kl 16-18.30. Under året ingår också läger, både under höst- och vårterminen samt några gudstjänster i kyrkan.

Konfirmationsläsningen kostar ingenting men vi kommer ha ett självkostnadspris för att täcka lägerkostnader (resor och logi mm). Skulle kostnaden bli ett hinder så tveka inte att höra av er till oss.

När börjar det?

Tisdagen 6/9 kl 17.00 är alla konfirmander och föräldrar välkomna till vår första konfaträff och föräldramöte.

Hur anmäler man sig?

Anmälan görs till Leif Gunnevik eller Ewah Sturesson via mail eller sms. I meddelandet skriver du konfirmandens namn, personnummer och adress samt vårdnadshavares namn, telefon och mailadress. Anmälan är öppen och stänger sista september!

Välkommen

Pastor Leif Gunnevik