Equmenia

”Där barn och unga växer i gemenskap med varann och Jesus”

Equmenia Huskvarna står för all verksamhet för barn och unga inom Equmeniakyrkan Huskvarna. Vi bedriver bland annat Scout, Tonår, Barnkören med mera. Välkommen till oss!

Equmenia Huskvarna är en del av Equmenia och dess region Öst. Vi bygger vår verksamhet på vår vision ”Där barn och unga växer i gemenskap med varandra och Jesus”. Vi vill var en öppen förening som välkomnar alla oavsett trosuppfattning men vi vill samtidigt att alla som rör sig i vår förening skall få höra talas om en Gud som älskar alla för den dom är. Välkommen till oss.

För mer information om Equmenia nationellt klicka här.
För mer information om Equmenia region Öst klicka här.

Styrelsen

Equmenia Huskvarna är en egen förening och har en egen styrelse som jobbar med barn och unga i Equmeniakyrkan Huskvarna.

Ordförande: Elias Jildestedt
Tele: 076 340 52 48, E-post: e.jildestedt@gmail.com

Equmenias Styrelse

Nu har vi precis haft Gudstjänst som avslutade vår församlingshelg! Tack för dom här fantastiska dagarna!

Equmenia Huskvarna bjuder in föräldrar till en föräldrakurs, för att få stöttning, tips och idéer till ditt föräldraskap. Vi får besök av föreläsare, får diskutera med varann och mycket mer. Bland annat så kommer vi få besök av föräldrastödet i Jönköpings kommun och Hanna Möllås som är leg sexolog och terapeut. Mer info på hemsidan! Välkommen!

Välkommen på tonår på fredag! Det blir en klassisk tårtbakningstävling, häng och gemenskap! Vi ses till fredagshäng klockan 18:00 och sedan så börjar tonår vid 20:00! Välkommen!

Välkommen tillbaka till Söndagsskolan, EftermiddagsKUL och Småbarnssång som startar igen den här veckan! Mer info hittar du på hemsidan under ”Equmenia” equmeniakyrkanhuskvarna.se

Nu är vi på portal23. Följ lägret på @portal23_equmenia

SOMMARGUDSTJÄNSTER 2023 💐🌸🌺
-
I år har vi sommargudstjänster ihop med Ansgariikyrkan och Equmeniakyrkan Kaxholmen vilket gör att vi kommer få möta nya människor, nya predikanter och få träffas på tre olika orter i sommar. Nedan finns schemat för sommargudstjänsterna 2023.
-
Länk: equmeniakyrkanhuskvarna.se/sommargudstjanster-2023/

SOMMARGUDSTJÄNSTER 2023 💐🌸🌺

Länk: equmeniakyrkanhuskvarna.se/sommargudstjanster-2023/

Tonår imorgon i Mjölkafållan. Det blir kubb-spel, Korvgrillning och gott häng! Vi ses klockan 19:00! Fredagshäng är i kyrkan redan klockan 18:00 för den som vill ha mat.

Scouterna går mot sitt slut på terminen. Men för det ska man inte deppa. Vi har ju ett stoooort läger att se fram emot i sommar🙌 I torsdag så läste vi några av breven som verkar komma från karaktärerna lägret bygger på..?! Fler brev ska läsas längre fram och tillslut så kommer vi att ses på @portal23_equmenia för att njuta av en skön och rolig vecka på läger🙏⛺️❤️

Aktuellt i Equmenia: