Scout

Torsdagar kl 18.00-19.30

Vi är ca 45 scouter och ledare som träffas på torsdagar kl. 18.00-19.30, antingen i Equmeniakyrkan Huskvarna eller i Huskvarna stadspark.

Våra aktiviteter bygger på scout-metoden, det är en metod för personlig och social utveckling som vi lär genom att göra i den lilla gruppen, patrullen. Varje scout får möjlighet att utvecklas utifrån sina egna förutsättningar. Våra aktiviteter är utmanande, roliga och spännande. För oss är det viktigt att se varje individ och ge möjlighet till ett personligt ställningstagande kring kristen tro.

Vårterminen börjar fredagen den 25/2 kl 18.00 med equmeniafest och årsmöte. Anmälan senaste den 18/2 till Ewah Sturesson.

Terminsavgiften för scout är 200 kr och betalas via Swish nr 123 172 07 62 eller bankgiro 5885-2344

Har du frågor eller vill du börja som scout eller ledare, kontakta:
Andreas Jildestedt, kårchef
scout@equmeniakyrkanhuskvarna.se

Spårarscout är för er som går i årskurs 1-3.

Upptäckarscout är för er som går i årskurs 4-6.

Äventyrarscout är för er som går i årskurs 7-9

Scoutdräkten består av scoutskjorta och halsduk. Scoutskjortan köps från Huskvarna equmeniascout, halsduken får man i samband med att man invigs som scout på en scoutgudstjänst.

Som scout får man sedan märken att fästa på sin scoutskjorta, klicka på scoutskjortan för länk till märkesplacering.

Vill du veta mer om Scouterna eller equmenia kan du klicka länkarna här inunder.

Klicka på scoutskjortan för länk till märkesplacering.

Besök scouternas nationella hemsida

Besök equmenias nationella hemsida